Close
Romanian | English | | Contact | 0737390000
Nu exista produse in cosul dvs. de cumparaturi.

Contactează-ne acum!

Tel: 0737390000

Disponibil la telefon: 09:00-17:00

Pentru alte ore trimiteti e-mail: contact@luado.ro

Calitate

Pentru LUADO, reţeta calităţii este îmbinarea între caracterul omului, ciocolata şi ingrediente. Astfel construim noi calitatea zi de zi. Iar acesta este Decalogul LUADO.

1. Preparăm cu pasiune şi delicateţe produse din cea mai fină ciolcolata belgiană de la Callebaut si Belcolade. Toate pralinele marca Luado sunt realizate manual, de către maestrul ciocolatier specializat la institutul Callebaut din Belgia. Pralinele Luado sunt intruchiparea prospeţimii.

2. Pentru că Luado este o ciocolaterie creată din pasiunea pentru ciocolata belgiană cea mai fină, noi producem pralinele la comandă. Nu folosim conservanţi artificiali şi din acest motiv, stocul produselor noastre este foarte limitat. Ne respectăm calitatea şi prospeţimea produselor.

3. Toate ingredientele pe care le veţi savura muşcând cu poftă din pralinele Luado sunt aduse din Belgia şi Germania. Doar pasiunea pentru ciocolata adevărată este originară din Braşov.

4. Toate ambalajele sunt importate din Belgia. Este esenţial ca produsele Luado să fie păstrate şi transportate în cele mai bune condiţii. Pentru că avem de-a face cu o ciocolată foarte fină, orice miros, umiditate excesivă sau căldură nepotrivită poate afecta calitatea produselor noastre.

5. În funcţie de necesităţi şi dorinţe, oferim o gamă largă de ambalaje de cea mai bună calitate, care vor face impresie excelentă, indiferent cui veţi oferi produsele Luado.

6. Cu Luado vă puteţi personaliza cadoul. Noi vă imprimăm textul dorit de Dumneavostră, pe panglica satinată cu care vă vom lega cutia cu praline Luado. Dintr-o gamă largă vă puteţi alege nuanţa dorită de panglică precum şi culoarea cu care o vom imprima. Reţeta succesului este foarte simplă: textul Dumneavostră şi pralinele noastre.

7. Oferind produse Luado, aveţi garanţia lucrului bine făcut. Studiile şi bunul simţ relevă faptul că atunci când nu puteţi cheltui o sumă mai mare de bani pentru un cadou, este net mai bine să oferiţi ceva mai puţin cantitativ dar de o calitate ireproşabilă. Dacă puteţi cheltui mai mult, atunci este şi mai bine. Aici este locul potrivit unde să o faceţi. Şi garantăm că nu veţi regreta.

8. Dacă căutaţi produse ieftine şi bune, atunci nu aţi nimerit bine. Produsele Luado nu sunt ieftine pentru că avem respect pentru calitate, prospeţime, sănătate şi tradiţie. Dar puteţi să fiţi siguri de un lucru: produsele noastre sunt sigur mai ieftine decât cele similare pe care le veţi găsi importate din Belgia. Diferenţa este că produsele Luado nu au conservanţi şi le livrăm mereu proaspete. Iar calitatea este cel puţin la acelaşi nivel.

9. Deopotrivă respectăm clienţii, tradiţia şi calitatea.

10. Suntem unici în pasiunea noastră pentru ciocolata de calitate. Punct.

Pralină Dark Ethiopia

Aceasta este o pralină rafinată, realizată din ciocolată belgiană neagră, în interiorul căreia se găseşte un ganache pe baza de infuzie de boabe de cafea arabica. Detalii

   
Google+ Luado Chocolateon Google+