Close
Romanian | English | | Contact | 0737390000
Nu exista produse in cosul dvs. de cumparaturi.

Contactează-ne acum!

Tel: 0737390000

Disponibil la telefon: 09:00-17:00

Pentru alte ore trimiteti e-mail: contact@luado.ro

Poza pentruHot Choco Stick Vanilla
Poza pentruHot Choco Stick Vanilla Poza pentruHot Choco Stick Vanilla Poza pentruHot Choco Stick Vanilla

* Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare.

Hot Choco Stick Vanilla

7,00 lei

Iubitorilor vaniliei, acestui condiment îndrăgit la scară globală şi întrebuinţat în combinaţii dintre cele mai dulci şi aromate, li s-a pregătit cu migala parfumierilor francezi Hot Choco Stick White & Vanilla.

Aroma 100% naturală de vanilie şi păstăile de vanilie Bourbon, sunt ingredientele care vor parfuma vârtejul laptelui cald, prinzând pe oricine într-un moment de încântare olfactivă.

Mai puţin cunoscut despre vanilie, această plantă folosită de veacuri, este faptul că face parte din familia "Orchidaceae", are proprietăţi de calmare, conține eugenol și cumarină, care au efect analgezic, este antibacteriană şi bogată în antioxidanţi. De asemenea, îmbunătăţeşte tonusul cerebral şi înlătură oboseala. Combinaţia "cacao & vanilie" pare să fie un cuplu predestinat din toate punctele de vedere, lucru de care vă veţi convinge degustând această cicolată caldă de la Luado Chocolate®.

Vă propunem două modalităţi principale de expediere prin curier a produselor Luado Chocolate:

1) După metoda de livrare – este o alegere pe care o recomandăm dacă doriţi să primiţi produsele cât mai repede

   •   Livrare standard 5-7 zile lucrătoare.
   •   A doua zi de la confirmarea comenzii.

Dacă plasaţi comanda înainte de 10 AM în intervalul LUNI-VINERI, produsele vor fi expediate în aceeaşi zi cu ajungere a doua zi lucrătoare. Comenzile primite VINERI după ora 12, vor pleca de la noi în următoarea LUNI, cu livrare MARŢI.

Notă: Datorită perisabilitatii produselor noastre, nu expediem peste weekenduri cu livrare luni.
*confirmarea comenzii se face în maxim 48 h de la plasarea orderului prin email, sms sau apel telefonic.

2) După dată – optaţi pentru această soluţie dacă doriţi să programaţi o livrare în viitor într-o dată anume sau un interval de timp (ex. Sapt 15 din 2013).

   •   Livrare în cursul săptămânii – poţi selecta o livrare până la un an în viitor. Cu această opţiune poţi selecta o săptămână anume, iar orderul tău va ajunge de luni-vineri în săptămâna indicată. Această variantă funcţionează doar cu varianta standard de livrare şi anume 5-7 zile lucrătoare.
   •   Livrare într-o zi exactă - exceptând zilele de duminică și luni.

În cazul în care doriţi o livrare specială, nu ezitaţi să ne contactaţi cu cererea dvs. iar noi vom încerca să facem tot posibilul pentru ca dvs. să fiţi mulţumiţi.

Pentru LUADO, reţeta calităţii este îmbinarea între caracterul omului, ciocolată şi ingrediente. Toate pralinele marca Luado sunt realizate manual, de către maestrul ciocolatier specializat la institutul Callebaut din Belgia cu cea mai fină ciolcolată belgiană de la Callebaut şi Belcolade, dar cu pasiune originară din Braşov. Noi nu folosim conservanţi artificiali şi ne respectăm deopotrivă şi clienţii, dar şi calitatea produselor... citeste mai mult

Pralină Dark Ethiopia

Aceasta este o pralină rafinată, realizată din ciocolată belgiană neagră, în interiorul căreia se găseşte un ganache pe baza de infuzie de boabe de cafea arabica. Detalii

   
Google+ Luado Chocolateon Google+