Close
Romanian | English | | Contact | 0737390000
Nu exista produse in cosul dvs. de cumparaturi.

Contactează-ne acum!

Tel: 0737390000

Disponibil la telefon: 09:00-17:00

Pentru alte ore trimiteti e-mail: contact@luado.ro

Cadouri business / corporate

Sunteţi în căutarea unei oportunităţi de a asocia cadourile oferite cu un brand de lux? Cu Luado Chocolate® posibilităţile sunt nelimitate. Acum aveţi şansa să deveniţi remarcabili alegând un mod elegant de a menţine şi îmbunătăţi relaţiile de afaceri cu clienţii, colaboratorii şi angajaţii dvs.

Gândurile de apreciere se pot materializa într-o cutie de praline create din cea mai fină ciocolată belgiană, spunând prin gust şi fără prea multe cuvinte “Mulţumesc!”, indiferent cum alegeţi să le transmiteţi. Fie că doriţi să adăugaţi un plus de valoare evenimentelor pe care le organizaţi sau pur şi simplu să dăruiţi un cadou, gama noastră de praline va găsi negreşit echilibrul dintre rafinament  şi originalitate. 

Personalizarea

Când vine vorba de cadouri, înţelegem de ce o notă personală este importantă pentru a crea o impresie de durată, de aceea consultantul nostru pe Departamentul Corporate vă poate îndruma cu plăcere spre o alegere potrivită. Pentru a afla cum puteţi să vă lăsaţi amprenta pe cadourile Luado Chocolate®, contactaţi-ne la numărul de telefon 0737 39 00 00 şi alegeţi o panglică personalizată cu un mesaj care să însoţească acest gest deosebit.

Dacă doriţi să adăugaţi un card personalizat sau o carte de vizită pentru fiecare dintre darurile dumneavoastră, suntem bucuroşi să colaborăm! Trimiteţi-ne modelul de card dorit de dvs. pentru cutiile de praline dăruite pe adresa de e-mail contact@luado.ro sau lăsaţi-ne să vă uşurăm munca şi să alegeţi unul dintre modelele noastre disponibile.

Informaţii despre produse

Vă rugăm să analizaţi cadourile business pe care vi le punem la dispoziţie pentru a adăuga valoare programelor dumneavoastră. Pentru reduceri de preţuri şi disponibilitatea produselor, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon 0737 39 00 00 sau prin e-mail la contact@luado.ro, iar răspunsul nostru prompt nu va întarzia să apară.

Informaţii despre livrare

Luado Chocolate® oferă posibilitatea de a transporta cutiile de praline individual sau la pachet, după caz. Suntem atenţi la împachetarea şi livrarea darului dvs., astfel încât acesta va ajunge într-o stare perfectă, indiferent de anotimp. Deoarece personalizarea cadourilor implică o perioadă de timp mai mare de procesare, veți putea stabilii impreună cu consultantul nostru data de livrare la numărul de telefon 0737 39 00 00.

Pralină Amélie

Ganache de şampanie aromat cu vin alb şi suc de portocală proaspată. Un vis parizian, greu de uitat ... Detalii

Pralină Amadeo

Cremă de alune de pădure aromată cu miere și atinsă de delicatețea unui strop de frișcă. Detalii

  
Google+ Luado Chocolateon Google+